За нас

ЗА НАС

Фирма СТС Принт АД работи като производител на опаковки от 1999 г. Разполага с пълно оборудване за разработка и производство – от идеен проект до готова продукция на опаковки, отговарящи на всички изисквания на клиента. Предлагаме широка гама от еднослойни, двуслойни и многослойни опаковки за всякакви типове продукти.

Наши клиенти са фирми производители на продукти от сладкарската, химическата, фармацевтичната, козметичната, хранително-вкусовата индустрия. Голяма част от водещите компании от тези браншове в страната и чужбина са наши дългогодишни партньори. Основните ни приоритети са високо качество на продукцията, комбинирано с разумни цени.

Фирмата е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2015 и издава всички необходими документи и сертификати за качество на опаковките. Нашата политика по качеството е изцяло ориентирана към удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиентите.

СТС Принт АД работи само с висококачествени материали от водещи европейски доставчици. Можем да предложим голямо разнообразие от материали, подходящи за всеки вид опаковка, и да задоволим нуждите на всеки бранш.

Фирмата е изцяло оборудвана да извършва не само печат, а и голям набор от последващи операции.

Осемцветната флексопечатна машина PRIMAFLEX на фирма WINDMOELLER&HOELSCHER постига перфектен печат и отлична визия, препокриваща над 90% от дълбокия печат.

Технологията на слепване на фолиа (каширане) – ламинаторите Super Combi 3000 и Super Simplex на фирма Nordmeccanica позволяват изработка с високо качество на широк диапазон от двуслойни и многослойни опаковки от хартия, алуминий, полипропилен, полиестер, полиетилен и различни комбинации от тях. Използват се лепила без разредители или на водна основа, т.е. без остатъчна миризма, което е изключително важно за опаковки на хранителни продукти и лекарства. Според нуждите и визията на клиента, можем да предложим частично лакиране на опаковките или нанасяне на cold seal.

Фирмата разполага и с конфекциониращи машини за изработка на готови пликове за широка гама продукти,включително DOY_PACK пликове (стоящи пакети с цип).

Висок печат тип LETTERPRESS позволява печат на ламинатно фолио с UV мастила и UV лакиране за изработка на туби за козметичната и хранително-вкусовата индустрия. Възможност за полагане на студен печат.

Вашата опаковка е Вашата идентичност пред света.

Бъдете смели в идеите си и ни позволете да ги превърнем в реалност!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:

Прецизен печат и високо качество
Качеството е нашият най-важен приоритет, защото държим да предоставяме на клиентите си опаковки, които напълно да задоволяват техните потребности.

Качествени суровини
Фирмата работи изцяло с висококачествени суровини и консумативи от водещи европейски доставчици.

Квалифициран екип и доказан професионализъм
Екипът ни е основната двигателна сила на нашето развитие. Ефективното и всеотдайно развитие на уменията на специалистите в нашия екип, е основно изискване в работата ни.

Постоянен качествен контрол
Приоритет в нашата работа е осъществяването на контрол на всички етапи от производствения процес, както и по всички операции.

Обслужване на клиентите
Всички наши усилия са насочени към клиента, защото той е в основата на нашето съществуване.

Партньорство
За нас е важно да поддържаме добри отношения с всички наши делови партньори, с голяма част от които имаме дългогодишни взаимоотношения.

Непрекъснато усъвършенстване
Всичко, което правим днес, можем да правим още по-добре утре.